Hiihtoputki

Varaa aika hiihtoputkeen

Uusista järjestelyistä johtuen maanantaina 8.3 lähtien kuntoilemaan pääsee ajanvarauksella vain 10 henkilöä kerrallaan. Tästä johtuen olemme julkaisseet varauskalenterin.

Kalenterin käyttö on helppoa. Valitse haluatko varata ajan hiihto- vai kuntopuolelle ja varaa itsellesi sopiva 1,5 tunnin aika. Jokaista aikajaksoa kohti on 10 vapaata aikaa.

VARAA AIKA TÄÄLTÄ

ILOISEN ILMEEN HIIHTOPUTKI

Vahterusringin hiihtoputki tarjoaa monia vauhdikkaita ja mielenkiintoisia elämyksiä. Tule tutustumaan – joko yksin tai ryhmässä!

Olipa tyylisi perinteinen tai luistelu, hakevat Vahterusringin hiihto-olosuhteet vertaistaan. Reilun kilometrin mittainen ja maastonmuodoiltaan vaihteleva hiihtoputki houkuttelee kuntoilijoita ladulle kerta toisensa jälkeen.

Olemme avoinna joka päivä älykortilla klo 6-22. Palvelupiste on avoinna arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin klo 10-14.

Voit ostaa joko kertalipun tai sarjakortin. Lisäksi meillä on perheille oma perhelippu! Meiltä voit myös tarvittaessa vuokrata välineet itsellesi. Katso hinnastomme täältä >>

Kertalippuja voit ostaa myös Uudenkaupungin uimahallista ja Uudenkaupungin Teboilista. Huom! Uimahalli on suljettu 24.1.2021 asti.

Voit katsoa myös livekuvaa hiihtoputken webkameran kautta

Hiihtoputken palvelut on suunnattu kaikenikäisille kuntoilijoille ja kilpaurheilijoille. Myös lapset viihtyvät!

hiihtoputki
vahterusring

Vahterusringin tekniset tiedot

Hiihtoputken pituus on n. 1 km

Korkeusero eli korkeimman ja matalimman paikan välinen ero n. 8,5 m

Nousumetrit kierroksella n. 13,5 m

Vahterusringin ilmakuva